Diensten

  •  Live en concerten

  •  Piano- en vleugelverhuur

  •  Piano en vleugel stemmen

Ton verzorgt graag de begeleiding van koren tijdens  een concert of cd-opname. Maar ook voor een evenement of bijzondere gelegenheid is Ton graag uw gast. Ton speelt het liefst in een ensemble-setting, waarbij (licht-)klassiek en easy-listening allebei tot de mogelijkheden behoren. Vraag direct naar de mogelijkheden!

Hebt u een piano of vleugel op locatie nodig voor een concert, cd-opname of evenement? Burgering Muziek levert piano's en vleugels die zorgvuldig gestemd worden op de plaats van bestemming.

                           

De aanschaf van een (tweedehandse of nieuwe) piano of vleugel vereist inzicht in het instrument. Ton begeleidt u graag in aan- of verkoop!

De klank van een instrument staat of valt met het onderhoud. Stemmen is daar een belangrijk onderdeel van. Ook voor het intoneren en afregelen van uw instrument kunt u bij Burgering Muziek terecht.

                            

Het basistarief voor het stemmen bedraagt € 85,- (gebaseerd op 2 x per jaar laten stemmen in Barneveld). Woont u buiten Barneveld, dan wordt er een kilometervergoeding in rekening gebracht.

 

Burgering Muziek maakt gebruik van o.a. de Yamaha C5 en C7, een Schimmel en een Yamaha U1.